Guide för enkla träningsuppgifter

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Hur öppnar jag betalda träningsuppgifter?

Du öppnar betalda träningsuppgifter med hjälp av rewards-poäng som du kan tjäna ihop på en mängd olika sätt (vi lägger till nya sätt hela tiden), vilka du kan läsa mer om i vår garanterade onboarding för frilansare.

Varför har Wordapp.com träningsuppgifter? 

Wordapp plattformen är lite speciell med mallar,  regler, roller, balans, plagiatkontroll, 24-timmarsregeln och ett levelsystem.  Träningsuppgifter är att harmoniskt sätt lära sig appen, samtidigt som du får betalt. 

Vem är coachen som tränar dig? 

Din coach är en frilansare precis som du, vi kallar coacherna för EWA (Elite Wordappers). Samtliga EWA i Wordapp har tjänat ihop minst 610 poäng och projektleder egna kunder (se steg 6 här) och skriver du bra och är trevlig, så kommer de om möjligt bjuda in dig till privata projekt i appen. 

Nedan följer några av de vanligaste skälen till att du får en text i retur. 

Skäl #1 – språkliga fel (när får du en text i retur?)

Språkliga fel är kardinalfel, kunden vill förstås inte ha texter med stavfel och grammatiska fel på sin hemsida. 

Steg 1 – Editor:  Editorn kommer rätta din text och sedan skicka tillbaka till dig med en kommentar samt skälet (reason) markerat. 

Steg 2 – DU: Skickar tillbaka texten med hjälp av “submit with message” och skriver sedan något snäll till editorn som rättat din text. 

Tips! Går du till din task history (nås via balansen) och klickar på advanced så ser du exakta ändringarna. Det är viktigt att du inte gör språkliga fel iom att du får minuspoäng på din level, vilket påverkar hur många uppdrag du får i appen. 

Steg 3 – Editorn skickar texten till publisher och snart är texten godkänd och din betalning withdrawable. 

Skäl #2 – Du har missförstått uppgiften/tonen (när får du en text i retur?)

Om du missförstått uppdraget så får du texten i retur . 

Steg 1 – Editor:  Editorn kommer skriva om din text helt eller om det inte är möjligt, skicka den i retur med bättre instruktioner. Även här anges skäl. Exempelvis “tone not followed”. 

Steg 2 – DU: Skickar tillbaka med submit with message och skriver något snäll till editorn som gett dig feedback. Om instruktionerna är usla flaggar du texten. 

Tips! Går du till din task history (nås via balansen) och klickar på advanced så ser du exakta ändringarna. Du får inte minuspoäng för uppdrag där du missförstått. 

Steg 3 – Editorn skickar vidare till publisher och snart är texten live och din betalning withdrawable.

Skäl #3 – Kopierad text (när får du en text i retur?)

En text måste vara unik för att bli indexerad (rankas) av Google, Wordapp kontrollerar detta helt automatiskt. 

Systemet:  Systemet kollar automatiskt om en text är kopierad och du får den i retur med delarna som är kopierade markerat i gult. Du får inga minuspoäng för det. 

Avslutningsvis, din coach är där för att hjälpa dig

Din coach har i uppdrag att hjälpa dig att bli framgångsrik som frilansare och vill inget hellre än att du ska lyckas i appen (de får fler uppdrag av Wordapp centralt ju bättre de lyckas med uppdraget att göra just dig framgångsrik). 

Frågor? Fråga efter din coach i vår chat.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Search Posts

Search

Social Media

Recent Posts