7 askelta ainoaan freelancer-työhön, jota tulet koskaan tarvitsemaan - Wordapp
7 steps to the only freelance job you will ever need

7 askelta ainoaan freelancer-työhön, jota tulet koskaan tarvitsemaan

This post continues in Finnish, click here for Swedish, Turkish and English.  More countries are coming.

Freelancerina aloittaminen ei ole koskaan helppoa, mutta jos seuraat näitä vaiheita, takaamme, että tulet onnistumaan!

Onboarding Finnish 2020

Mikä on Wordapp.com?

Wordapp.com on alusta, jolla freelancerit rakentavat, kaupallistavat ja laajentavat WordPress-sivuja kaikenlaisille yrityksille. Tyypillisimpiä asiakkaita ovat palveluyritykset, verkostoitumisyritykset ja nettikaupat, jotka haluavat palkata ammattitaitoisia sisällöntuottajia ja EWA:ita hallitsemaan projektejaan.

Miten voit saada freelacer-töitä Wordapp.comilla?

Vaikka kuka tahansa voi vastaanottaa helppoja kirjoitustehtäviä tehtävälistaltamme palkintopisteiden avulla tai listata nettisivunsa website manageriimme, suurin osa työstä on kuitenkin WordPress-sivujen rakentamista sekä SEO-ystävällisen sisällön kirjoittamista. Ainoa vaatimus on, että olet hyvä kirjoittaja. Muut asiat voit oppia kurssiemme avulla. Voit katsoa esittelyvideon (englanniksi) täältä, jotta tiedät, mitä kurssit ovat. Kurssit käydään kuitenkin aina suomen kielellä.

Askel 1 – Ansaitse ensimmäinen palkintopisteesi ja aktivoi tilisi

Ansaitset ensimmäisen palkintopisteesi tekemällä yhden kyselytehtävän Wordapp.com:issa. Saat sen kielellä, jonka olet asettanut omaan profiiliisi. Voit lukea lisää kyselytehtävistä täältä. Kyselyt ovat helpoin tapa tienata itsellesi palkintopisteitä.

Askel 2 – Badge 1 – helpon artikkelin kirjoittaminen

Jos hyppäsit äskeisen esittelyvideon yli, sinun kannattaa viimeistään nyt katsoa se. Lisäksi sinun kannattaa katsoa suomenkieliset kirjoittajawebinaarit, ja aloittaa badge 1 -kurssista.

Kun olet valmis, kirjoita sähköpostia osoitteeseen sanna@wordapper.com, ja kerro, että olet valmis aloittamaan badge 1 -tehtävän. Näin hän voi lähettää sinulle palkintopisteet, joiden avulla pääset avaamaan tehtävän tehtävälistalta. Saat tietenkin maksun tästä tehtävästä.

Vinkki! EWA-webinaarissamme 20 elokuuta on tärkeitä ohjeita esimerkiksi meta otsikoiden ja meta kuvausten kirjoittamiseen. Sinun kannattaa käyttää kaikki webinaarimme hyödyksi, jotta osaat kirjoittaa hyviä metoja. Muutoin saattaa olla, että et pääse 1. kurssia läpi.

Mistä tiedän, pääsinkö läpi?

Tämä on helppoa! Jos testisi on hyväksytty, saat kutsun Sannalta seuraavalle kurssille.

Mitä tapahtuu, jos en pääse läpi?

Jos et pääse läpi siksi, että kielitaitosi on huono, yrityksesi loppuvat valitettavasti tähän. Jos puolestaan et päässyt läpi muiden virheiden, kuten huonojen meta kuvausten takia tai siksi, ettet seurannut ohjeita, sinun tulee kerätä kahdeksan palkintopistettä itse ja yrittää uudelleen. Saat osallistua testeihin ilmaiseksi vain yhden kerran, ja jos opiskelet tarkasti, pääset varmasti läpi ensimmäisellä yrityksellä.

Bonustehtävä

Jos asut Suomessa ja olet suorittanut vähintään yhden kyselytehtävän tehtävälistalta, voit päästä mukaan bonustehtävään. Tässä tehtävässä pääset arvostelemaan nettisivua eri laitteillasi, kuten matkapuhelimellasi. Jos et ole vielä saanut kutsua projektiin, ota yhteyttä sanna@wordapper.com

Maksu: 2 euroa + 1 palkintopiste jokaisesta tehdystä arvostelusta

Vinkki! Tämä on hyvä tapa kerätä palkintopisteitä kursseja varten tai tienata ilmainen Paypal-siirto.

Askel 3 – Badge 2 – haastavamman artikkelin kirjoittaminen

Kun olet päässyt badge 1 -tehtävän läpi, alat nähdä helppoja kirjoitustehtäviä tehtävälistalla. Näistä maksetaan tietenkin. Loput tehtävät ovat lukittuina, kunnes pääset seuraavat kurssit läpi. Badge 2 -videon ja ohjeet löydät youtube-kanavaltamme.

Vinkki! Olet varmasti jo huomannut, että tasot ovat Wordappissa tärkeitä. Lue lisää tasoista täältä.

Askel 4 – Badge 3 – Haastavat tekstit 800 sanaa tai enemmän

Jos et ole vielä kovin kokenut kirjoittaja, suosittelemme, että yrität saada kirjoittajatasosi nousemaan vähintään kahdeksaan, ennen kuin aloitat badge 3 -tehtävän. Odotamme erittäin hyvää tekstiä, ja koska joudut ansaitsemaan jopa 70 pistettä, ellet pääse läpi ensimmäisellä yrityksellä, on erittäin suositeltavaa saada se läpi ensimmäisellä kerralla.

Badge 3 -video löytyy samalta soittolistalta kuin muutkin suomenkieliset webinaarit.

Vinkki – Meillä on webinaareja joka viikko!

Pidämme joka viikko webinaareja, joihin pääset osallistumaan kurssit-sivultamme. Webinaareissa saat vinkkejä ja voit kysyä kysymyksia, jotta opit paremmaksi wordapperiksi ja pääset kurssit läpi entistä todennäköisemmin.

Askel 5 – Badge 4 – Rakenna ensimmäinen WordPress-sivu

Kun olet päässyt kolmannen kurssin läpi, lähes kaikki kirjoitustehtävät ovat saatavillasi tehtävälistalla. Badge 4 kuitenkin testaa taitojasi rakentaa WordPress-sivuja. Pääsemällä neljännen kurssin läpi, takaamme sinulle vähintään 150 euron arvosta töitä kuukaudessa sekä mahdollisuuden opiskella EWA:ksi (jos haluat ruveta Elite Wordapperiksi).

Badge 4 -video löytyy myös suomenkieliseltä soittolistaltamme.

Askel 6EWA suosittelee sinua ja aloitat EWA:ksi harjoittelun

Jos haluat tulla Elite Wordapperiksi (sinun ei ole tietenkään pakko), meillä on tiettyjä vaatimuksia, jotta voit menestyä. Sinusta täytyy tulla tai sinun täytyy jo olla erittäin hyvä kirjoittaja, jotta voit olla EWA. Wordapp on alusta, joka on suunniteltu ammattitasoisille sisällöntuottajille, joilla on täydelliset taidot kirjoittaa SEO-ystävällisiä tekstejä sekä luoda WordPress-sivuja. Tarkemmin sanottuna tarvitset vain kaksi ominaisuutta, jotta sinusta voi tulla EWA, mutta nämä ovat tärkeät:

  1. Olet loistava kirjoittaja -> kieliopillisesti tekstiesi tulee olla täydellisiä aina. Menetät roolisi EWA:na, jos 3/100 teksteistäsi löytyy kielioppivirheitä. Matkasi alkaa ensimmäisestä tehtävästäsi, ja kaikki kirjoittamasi tekstit jäävät tilisi historiaan talteen.
  2. Haluat todella freelancerin elämäntavan -> sinun tulee oppia tuhansia uusia taitoja, kuten avainsanojen etsiminen, WordPress, templaten rakentaminen ja paljon muuta. Se tulee viemään paljon aikaa itse opiskellen sekä EWA:n avulla, kunnes olet valmis.

Jos ajattelet, että tämä sopii sinulle ja EWA suosittelee sinua, annamme sinulle mahdollisuuden rakentaa oman nettisivun. Tällöin takaamme sinulle 1 000 euron arvosta töitä kuukausittain opiskelusi aikana.

Askel 7 Sivusi saa 100 liidiä kuukaudessa ja sinusta tulee EWA

Olet nyt rakentanut joukon nettisivuja ja päässyt tasolle 15 (tililläsi on 610 pistettä, jotka on saatu kirjoitus- ja editori-töistä). Voit nyt hakea avainsanoja, kirjoittaa esimerkkitekstejä, ladata sisältöä sovellukseen, toimia projekti-managerina, kirjoittaa SEO-ystävällisiä tekstejä, rakentaa nettisivuja ja hoitaa WordPress:iä.

Maksu: 38-55 % listahinnoistamme (mahdolliset alennukset eivät vaikuta). Talvella saatat päästä myös rakentamaan sivuja suoraan pienyrityksille. Tällöin maksu on 80 % siitä, mitä asiakas maksaa työstä.

meltem

This entry has 0 replies

Comments are closed.