7 askelta ainoaan freelancer-työhön, jota tulet koskaan tarvitsemaan - Wordapp
Finnish freelance onboarding

7 askelta ainoaan freelancer-työhön, jota tulet koskaan tarvitsemaan

This post continues in Finnish, click here for Swedish, Turkish and English.  More countries are coming.

Freelancerina aloittaminen ei ole koskaan helppoa, mutta jos seuraat näitä vaiheita, takaamme, että tulet onnistumaan!

Onboarding Finnish Joulukuu  2019

Valmistautuminen – Lue ensin visiomme läpi, jotta ymmärrät, mihin tähtäämme Wordapp.comissa.   

Aloita lukemalla postauksemme: the only freelance job you will ever need

Askel 1 – Ansaitse ensimmäinen palkintopisteesi ja aktivoi tilisi

Ansaitset ensimmäisen palkintopisteesi tekemällä yhden survey-tehtävän eli tutkimuksen Wordappissa. Saat sen kielellä, jonka olet asettanut omaan profiiliisi. Voit lukea lisää tutkimuksista täältä.

Askel 2 – Saat kutsun ensimmäiseen projektiin

Kutsumme sinut mukaan ainutlaatuiseen projektiin, jossa pääset testaamaan kotisivuja eri laitteilla, kuten matkapuhelimellasi. Tämän projektin aikana sinun tulee olla fyysisesti Suomessa.

Maksu: 9€ + 7 palkintopistettä

Sillä aikaa, kun olet mukana tässä projektissa, tienaat kaksi palkintopistettä lisää tekemällä kaksi tutkimusta.

Askel 3 – Kirjoitat kaksi ensimmäistä blogipostausta, joissa on molemmissa 140 sanaa

Käytät kymmenen palkintopistettä valmentajaan, joka kutsuu sinut seuraavaan projektiin ja antaa sinulle palautetta. Projektissa pääset kirjoittamaan kaksi blogipostausta, jotka molemmat sisältävät 140 sanaa.

Maksu: noin 4€

Ansaitset toiset kymmenen palkintopistettä tekemällä edellisen vaiheen uudestaan tai siirtymällä seuraavaan.

Askel 4 – Pääset kokeilemaan vaikeamman sisällön kirjoittamista – 270 sanaa

Käytät taas kymmenen palkintopistettä saadaksesi apua valmentajalta. Pääset kirjoittamaan 270 sanaa sisältävän blogisivun. Samalla tasosi nousee niin, että voit vapaasti ottaa kirjoitustehtäviä sovelluksen sisällä aina silloin, kun niitä on saatavilla. Kun onnistut suorittamaan tämän vaiheen (vain 10% pääsee läpi ensimmäisellä yrityksellä), valmentajasi alkaa suositella sinua yksityisiin projekteihin.

Maksu: noin 5€

Seuraavaa vaihetta varten sinun tulee ansaita 20 palkintopistettä.

Askel 5 – Rakennat ensimmäisen wordpress-sivusi ja sinusta tulee jälleenmyyjä

Valmentajasi antaa sinulle domainin. Käytät apunasi viikottaisia Q&A:ita sekä opiskelet itsenäisesti sivun help.wordapp.com kautta oppiaksesi rakentamaan toimivan wordpress-verkkosivuston. Kun rakentamasi verkkosivu on valmis, se listataan joko myytäväksi tai sponsoroituja postauksia varten Wordapp.comin omalle markkinapaikalle.

Maksu: Sinusta on nyt tullut Wordapp.comin jälleenmyyjä ja voit osallistua jälleenmyyjäohjelmaan, jossa ansaitset aina 50-80% suuruisen osuuden kaikista sivustoista, jotka listaat myytäviksi, sponsoroiduilla postauksilla tai kotisivuilla, jotka rakennat asiakkaille. 

Annat sivustosi valmentajallesi, joka on auttanut sinua pääsemään tähän asti. Valmentajasi tienaa nyt 30% osuuden sivustolla, jonka rakensitte yhdessä. 

Nopeasti jälleenmyyjäksi: Jos osaat jo rakentaa WordPress-sivuja, voit jättää yllä mainitut vaiheet välistä ja listata sivusi website manager:iin. Sinun tulee kuitenkin todistaa, että omistat nettisivut. Se onnistuu esimerkiksi asennettavan laajennuksemme avulla.

Sivustojen listaaminen ja Wordappin käyttö on ilmaista. Maksat kuitenkin 20% komissiota Wordappille silloin, kun asiakas ostaa sivun, maksaa sponsoroiduista postauksista tai rakennat heille kotisivut. Voit myös tehdä yhteistyötä Wordappin kanssa ja rakentaa sinulle antamiamme domaineja 50/50 osuudella. 

Askel 6 – LAAS-tekstin aika

Vuonna 2020 Wordapp.com, yhdessä Wordapperien kanssa, suunnittelee rakentavansa 360 lead generation -nettisivua Suomessa. Voit lukea lisää taustatietoja täältä

Käytät 20 palkintopistettä ensimmäiseen LAAS- tekstiisi, jonka aikana valmentajasi (kuten aina), antaa sinulle korvaamatonta palautetta. 

Maksu: 11€, ja jos onnistut tässä hyvin, valmentajasi suosittelee sinua LAAS-projektiin kirjoittajaksi. 

Askel 7 – Rakennat ensimmäisen LAAS-sivustosi

Otat ensimmäisen askeleesi kohti digitaalista kiinteistöimperiumia käyttämällä 140 palkintopistettä. Rakennat ensimmäisen LAAS-sivuston, jonka aikana opit hallitsemaan erilaisia sivupohjia. Lisäksi opit tärkeitä tietoja CTA:sta ja paikallisesta SEO:sta. 

Maksu: 45€ ja nyt voit tienata rakentamalla LAAS-sivustoja joka kuukausi, ja mikä parasta, voit nyt rakentaa omia sivuja, jotka tuovat sinulle kuukausittaisia tuloja liidien avulla. Pääset myös mukaan EWA-projekteihin (Elite Wordapperit saavat itsenäisesti hoitaa asiakkaiden projekteja Wordappissa).

Sanna

This entry has 0 replies

Comments are closed.