7 askelta ainoaan freelancer-työhön, jota tulet koskaan tarvitsemaan - Wordapp
Finnish freelance onboarding

7 askelta ainoaan freelancer-työhön, jota tulet koskaan tarvitsemaan

This post continues in Finnish, click here for Swedish, Turkish and English.  More countries are coming.

Freelancerina aloittaminen ei ole koskaan helppoa, mutta jos seuraat näitä vaiheita, takaamme, että tulet onnistumaan!

Onboarding Finnish 2020

Valmistautuminen – Lue ensin visiomme läpi, jotta ymmärrät, mihin tähtäämme Wordapp.comissa.   

Aloita lukemalla postauksemme: the only freelance job you will ever need

Askel 1 – Ansaitse ensimmäinen palkintopisteesi ja aktivoi tilisi

Ansaitset ensimmäisen palkintopisteesi tekemällä yhden survey-tehtävän Wordapp.com:issa. Saat sen kielellä, jonka olet asettanut omaan profiiliisi. Voit lukea lisää survey-tehtävistä täältä.

Askel 2 – Aloita helppojen kirjoitustehtävien tekeminen

Löydät task feed:istä helppoja kirjoitustehtäviä, joiden parissa pääset harjoittelemaan kirjoittamista. Tehtävät ovat 30-40 sanaa sisältäviä tuotekuvauksia. Saat avata yhden tehtävän kahta palkintopistettä vastaan (saat aina yhden palkintopisteen yhdestä survey-tehtävästä). Kirjoitustehtävästä saat 0,68€ sekä kallisarvoista palautetta, jotta voisit kehittyä paremmaksi kirjoittajaksi. Tehtävään tehdyt muutokset ja saamasi palautteen näet tehtävä historiasta, johon pääset oman tilisi saldon kautta. Näet kuka on valmentajasi, ja voit laittaa hänelle viestiä joko chatin kautta tai suoraan sähköpostilla.

Maksu: 0,68€ / tehtävä, jonka avaat käyttämällä 2 palkintopistettä.

Jatka helppojen kirjoitustehtävien tekemistä, kunnes pääset tasolle 7. Sen jälkeen voit ottaa vastaan keskitason tehtäviä.

Askel 3 – Pääset mukaan ensimmäiseen projektiin

Kutsumme sinut mukaan ainutlaatuiseen projektiin, jossa pääset testaamaan kotisivuja eri laitteilla, kuten matkapuhelimellasi. Saat kutsun projektiin, kun olet suorittanut ensimmäisen survey-tehtävän. Jotta voit osallistua projektiin, sinun tulee olla sen aikana Suomessa.

Maksu: noin 12€ + 6 palkintopistettä.

Askel 4 – Tuo ystäväsi mukaan erikoisprojektiin

Tuo Suomessa asuva ystäväsi mukaan eri projekteihimme. Ystäväsi tienaa itselleen ylimääräistä rahaa ja sinä saat 6 ylimääräistä palkintopistettä, jos ystäväsi suorittaa askeleet 1-3.

Maksu: 6 palkintopistettä + ilahdutat ystävääsi.

Bonus #1 – Listaa nettisivusi (tai ystäväsi nettisivu) website manager:iin (ilmainen)

Listaa nettisivusi (jos sinulta löytyy) website manager:iimme. Website manager:in käyttö on täysin ilmaista ja se on rakennettu niin, että voit helposti hallita yhtä tai jopa tuhansia WordPress -sivuja. Asentamalla laajennuksemme WordPressiin, saat käyttöösi one-click login -ominaisuuden, näet helposti, milloin olet viimeksi päivittänyt sivusi, ja miten se sijoittuu Googlessa. Voit myös lähettää sivuillesi sisältöä ja paljon muuta (päivitämme website manageria jatkuvasti). Voit listata ilmaiseksi niin monta sivua, kuin haluat.

Maksu: 3 palkintopistettä (mukaan lähtevästä ystävästä saat 3 ylimääräistä palkintopistettä).

Bonus #2 – Listaa nettisivusi sponsoroituja postauksia varten (ilmainen)

Listaa nettisivusi joko myytäväksi tai sponsoroituja postauksia varten. Hinnan päätät itse. Jos sinulla on hyvä nettisivu, tämä on loistava tilaisuus ansaita jatkuvia tuloja.

Maksu: 2€ + 12 palkintopistettä sponsoroidusta postauksesta.

Askel 5 – Pääset tasolle 8 ja saat ilmaisen Paypal-siirron

Tasolle 8 pääset, kun tienaat omalle tilillesi 21 pistettä kirjoittamalla. Jos teet vain helppoja kirjoitustehtäviä, tarvitset 42 palkintopistettä ja 21 helppoa tuotekuvaus-tehtävää päästäksesi tasolle 8. Jos kuitenkin kirjoitat todella hyviä tekstejä, valmentajasi kutsuu sinut mukaan yksityisiin projekteihin. Voit lukea lisää siitä, miten wordapp:in tasot toimivat.

Maksu: 10 palkintopistettä, jotka voit käyttää saadaksesi yhden ilmaisen Paypal-siirron (valitettavasti ei pankkisiirtoa).

Askel 6Kutsu mukaan palveluyritys nettisivulle, jonka rakennat

Menestyvänä freelancerina on vain yksi keino varmistaa itselleen jatkuvat ja vakaat tulot. Tämä onnistuu niiden asiakkaiden avulla, jotka tarvitsevat palvelujasi jatkuvasti. Asiakkaalle myynti on kuitenkin asia, jota useimmat freelancerit pitävät sekä vaikeana että jopa hieman pelottavana. Hyvällä tuurilla sinun ei tarvitse huolehtia myynnistä ollenkaan, eikä se ole vaikeaa! Meillä se käy helposti ja on todella yksinkertaista. Lue lisää aiheesta täältä.

  • Tee lista hyvistä palveluyrityksistä (joita olet käyttänyt)
  • Näytä luettelo valmentajallesi hyväksymistä ja Wordapp liidien tarkistamista varten.
  • Pyydä yritystä täyttämään tällä sivulla oleva hakemus ja antamaan sinulle hakemuksen viitenumeron.

Kun Wordapp hyväksyy yrityksen hakemuksen (kaikkia ei hyväksytä), yritys voi kokeilla sinun rakentamaasi nettisivua täysin ilmaiseksi saaden asiakkailta vähintään viisi toimintapyyntöä.

Maksu: 250 palkintopistettä (85€) + 8% jokaisesta tuotetusta liidistä (jaat ne 50/50 valmentajasi kanssa).

Askel 7 Pääset tasolle 15 ja sinusta tulee EWA (Elite Wordapper)

Olet nyt rakentanut joukon nettisivuja ja päässyt tasolle 15 (tililläsi on 610 pistettä, jotka on saatu kirjoitus- ja editori-töistä). Voit nyt hakea avainsanoja, kirjoittaa esimerkkitekstejä, ladata sisältöä sovellukseen, toimia projekti-managerina, SEO, rakentaa nettisivuja ja hoitaa WordPress:iä.

Maksu: Erittäin monipuolinen tehtävistä ja roolista riippuen. Voit esimerkiksi käyttää Wordapp:ia omien asiakkaidesi ja oman tiimisi kanssa tai saada erilaisia sisältötehtäviä, joista tienaat 50% meidän listahinnoistamme (ilman alennusta). Kysy valmentajaltasi esimerkkejä!

meltem

This entry has 0 replies

Comments are closed.